Workshops

Strømsk Coaching udbyder en række af workshops af 3, 6 timers eller flere dages varighed, alt efter hvad I har brug for. Vores workshops vil indeholde oplæg, undervisning, interaktion og øvelser i meningsfuld forening. Således aktiverer vi såvel hjerte, krop som hoved, hvilket er forudsætningen for at opnå læring, nye indsigter og dermed bryde mønstre og skabe forandringer, der også lever når teamcoachen er gået.

Workshops for teams, vil have omdrejningspunkt omkring et specifikt tema, der er relevant for de udfordringer, fokusområder og ønsker teamet måtte have. Det kunne være:

– Kommunikation – “Tal så du bliver hørt og hør hvad der bliver sagt”
– Teamperformance – “Sammen er vi stærke og ekstraordinære”
– Personligt lederskab – “Hvad er vi villige til at tage ansvar for og hvad kan vi regne med fra hinanden?”
– Konflikthåndtering – “Konflikter indeholder vigtige budskaber, men kan let spænde ben og være ødelæggende. Hvordan håndterer vi dem ansvarligt og konstruktivt og får det optimale ud af dem?”
– Instinkter – “Hvorfor gør vi som vi gør? Se hinanden i en ny forståelse og slip for dramaet”
– Kill Your Darlings – “Giv slip på forestillingen om ”My way or the highway” og opdag hvad I så kan skabe sammen”
– Introduktion til typeværktøjet Enneagrammet

Strømsk Coaching sammensætter meget gerne den unikke workshop i samarbejde med teamleder/teamansvarlige og helt i overensstemmelse med teamet ønsker og behov.

Strømsk Coaching tilbyder altid indledende samtaler, hvor vi sammen undersøger hvad det er I som team har brug for og hvad Strømsk coaching kan tilbyde. Dette er naturligvis gratis og absolut uforpligtende.

Strømsk coaching har udover egne interne kompetencer, et ganske stort netværk og har dermed kapacitet til at imødekomme langt de fleste ønsker og behov.

For bookning eller spørgsmål, kontakt mig på 20971637, winnieschildknecht@hotmail.com eller brug kontaktformularen øverst til højre her på siden.

error: Content is protected !!