Referencer

“Winnie er et vidunderligt menneske med nogle helt særlige egenskaber. Når Winnie træder ind i et rum fyldt med mennesker hun aldrig har mødt, er hun som en klippe af ro. Ikke en kølig og hård klippe, men en imødekommende, lyttende og kærlig klippe bygget på en ukuelig tro på, at alle mennesker er fantastiske, og at vi alle har et stort udviklingspotentiale – hvis vi ellers tør kaste os ud i det.

Winnie har teamcoachet holdet bag advokatfirmaet LEAD. Vi kom til bunds i hvem vi er og hvad vi vil som hold, d.v.s. hvilke værdier vi står for, og hvilke værdier vi vil være kendt for. Takket være Winnie kender vi i dag hinanden bedre end vi gjorde før, og takket være Winnie er der i vores firma skabt en større daglig bevidsthed om hvad vi gør og hvorfor vi gør det.”

Christian Schwarz-Hansen, partner i advokatfirmaet LEAD

————————————————————————————————

”Medarbejder-teamet på AB har gennemgået en positiv udvikling på baggrund af de tre teamcoachingsessioner med Winnie.
Det har været en stor ”eye-opener” for os som medarbejdere, at få indblik i hinandens arbejdsopgaver, bruge tid på at forstå, hvad vi hver især bidrager med til fællesskabet, samt blive enige om nogle fælles spilleregler som gælder på tværs af jobfunktioner.
Takket være Winnies evner har medarbejderne nu fokus på positiv kommunikation samt informations- og vidensdeling. Der tænkes meget i løsninger og medarbejderengagementet er væsentlig forbedret.”

Maria Ludvig, forretningsfører i AB Gladsaxe

error: Content is protected !!