Testimonials

“Jeg besluttede efter flere forsøg på at få noget hjælp med udfordringer i mit liv at prøve en coach og fandt i den forbindelse Winnie. Jeg var lidt tøvende med, om jeg skulle hoppe ud i det, da jeg tidligere har prøvet forløb, som desværre ikke levede op til forventningerne. Men efter den første indledende uforpligtende samtale var jeg ikke rigtig i tvivl længere. Jeg synes Winnie var så god til at skabe et trygt rum helt fra start, og jeg kunne fornemme, at det ville være givende at prøve med et forløb.

Jeg føler nu på den anden side af forløbet, at jeg i høj grad er kommet meget nærmere kernen af de udfordringer, jeg har kæmpet med i så mange år. Da Winnie har en rigtig god forståelse af Enneagrammet og anvender det i vores samtaler, har jeg fået en meget mere klar forståelse af, hvad det er mine udfordringer bunder i, og hvordan de på forskellig vis kommer til udtryk i mit liv. Samtalerne har desuden haft et fokus på, hvad jeg kan gøre i konkrete situationer, hvilket er meget brugbart fremover til at skabe reelle forandringer.

Som person er Winnie meget lyttende og anvender nysgerrighed til at bringe samtalen videre – jeg har aldrig følt at hun har dømt eller negligeret det, jeg har sagt. Hun er desuden god til at huske og se sammenhænge i vores samtaler, og jeg har aldrig (i modsætning til tidligere forløb) følt, at jeg blot var endnu en samtale den dag.

Hun har helt klart teorien på plads, men det er i højere grad hendes empatiske og nærværende måde at være til stede i samtalen på, som gør at det føles utrolig trygt at tale med hende om meget sårbare ting. Derudover har hun været god til at huske mig på at møde mig selv med omsorg, hvilket er utrolig rart i samtaler, hvor man hurtigt kan blive lidt hård ved sig selv som følge af, at man er nødt til at se sin egen uhensigtsmæssige adfærd i øjnene. Endeligt synes jeg, at hun har været god til at udtrykke sig på en måde, hvor jeg bliver mindet om, at mine udfordringer ikke er ekstraordinære eller unikke, men uden at jeg føler at de udfordringer bliver negligeret.”

Maja

………………………………………………………………………….

“Tusinde tak for et super fedt forløb.

Jeg har haft 6 sessioner sammen med Winnie, som har lært mig at se de forskellige problematikker fra en helt anden vinkel, som jeg ikke troede var mulig.

Da jeg er blevet nybagt mor med en laaaang og forpint graviditet med både kvalme, opkast og STOR vægtøgning + fødsel, krakelerede mit glansbillede af tilværelsen desværre, jeg “vågnede op” en dag ca. 3 måneder efter fødslen og tog kontakt til Winnie, da jeg vidste at jeg havde brug for guidening, og hun kontaktede mig samme dag.

Det var virkelig rart at finde en måde at komme videre på og at livet ikke er så surt, som det nu ser ud fra ens egen synsvinkel og hvordan man selv forstiller sig ting som måske enlig ikke er sådan i virkeligheden.

Det har været virkelig godt at kunne snakke med en som forholder sig neutralt og som ser tingene udefra. Det har været en KÆMPE hjælp og jeg synes livet er skøn igen, dog fortsat en smule hårdt at være blevet mor men jeg nyder det langt mere efter at have fået den guidening og de redskaber til hvordan man skal forholde sig til de problematikker/udfordringer man nu engang skulle støde ind i. Tak endnu engang og jeg kan klart anbefale et forløb med Winnie.”

Katarina, 28 år, på barsel

………………………………………………………………………………………………

“Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Winnie. Winnie er en empatisk og lyttende coach, som er helt ærlig overfor dig. Hun giver rigtig meget af sig selv og arbejder med virkelig at forstå dig, dine styrker og barrierer. Hun udfordrer og hjælper med at udforske det, som kan være svært.

Jeg har gennem mit længere forløb udviklet mig og rykket mig rigtig meget, og jeg har hele tiden haft en sparringspartner ved min side. Jeg har efter forløbet hos Winnie fået alle de nødvendige og brugbare redskaber, så jeg kan arbejde videre selv.

Jeg kan klart anbefale Winnie til alle, der vil arbejde med sig selv eller have hjælp til at komme videre fra en låst situation, og som ønsker en varm, oprigtig og meget dygtig coach.”

Nina Damsgaard, journalist

………………………………………………………………………………………

“Da jeg opsøgte Winnie, var jeg helt ude af balance og ramt af en 30 års krise. Jeg vidste ikke hvem jeg var og hvad jeg ville med mit liv.Winnie virkede jordnær, lyttende og konstruktiv – og allerede ved første session følte jeg, at mit sind var i trygge hænder!Efter et fuldstændigt fantastisk forløb, udviklede jeg mig fra at være en fortvivlet ung kvinde med en masse tanker og rod i hovedet, til at have fundet min indre power frem og lært at sætte grænser.Jeg har fået et roligere sind, en masse værktøjer til at klare livets udfordringer og en styrke jeg ikke troede fandtes inden i mig!Jeg kan varmt anbefale Winnie – hun hjalp mig med at ændre mit liv!”

Simone Mistarz, 31 år

………………………………………………………………………………………..

Hvis du længes efter at blive lyttet til, sådan rigtigt lyttet til – helt åbent, nysgerrigt og uden at blive dømt. Så er Winnie din coach. Winnie kan meget mere end at lytte. Hun kan løfte, skubbe, begejstre, inspirere og bringe humor ind i svære samtaler på en perfekt afbalanceret måde. Derudover er Winnie en meget nærværende og intuitivt stærk coach, hvilket gør at jeg altid har følt mig mødt lige der, hvor jeg var. Når jeg har været begejstret og inspireret, har hun virket som en forstærker. Og når jeg har følt mig sårbar og skrøbelig har en samtale med Winnie været som at blive svøbt i et varmt tæppe, og jeg er gået fra sessionen lettet, opløftet og med en følelse af, at alt er okay – at JEG er okay.

Personligt inspirerer Winnie mig dybt med sin omsorgsfulde autoritet, sit usædvanligt åbne sind, sin evne til at se ting fra skæve vinkler og ikke tage “normen” for givet. Det eneste dårlige der er at sige om Winnie som coach er, at man bliver hooked;)”

Maja Olsbjerg

………………………………………………………………………………….

“I mit forløb hos Winnie er jeg blevet meget klogere på mig selv, mine relationer og på hvad jeg vil. Sikke en fantastisk rejse jeg har været på.

Jeg har fået mange redskaber og forstår nu for alvor hvad det betyder at tage ansvar og personligt lederskab. På mit køleskab hænger der en seddel hvor der står: “Tjek lige ind!” og minder mig om mit personlige lederskab og om hvor kraftfuldt det er at tage ansvar i livet.

Winnie er kompetent, skarp og meget omsorgsfuld. Jeg vil vende tilbage hvis jeg for behov for flere sessioner og jeg kan varmt anbefale Winnie.”

Christina Christensen

………………………………………………………………………………

“Jeg sidder tilbage med en stor taknemlighed for at det netop var hos Winnie jeg startede et forløb.

Winnie er autentisk, yderst professionel, kompetent og jeg nærer den dybeste respekt for hendes faglighed.
Hun har ved samtlige telefoniske samtaler formået at skabe et miljø af ro, engagement og fortrolighed.
Winnie har en enestående evne til at lytte omsorgsfuldt og fordomsfrit. Hun holder styr på alle tråde i samtalerne, så hver eneste session har været udbytterig.
Jeg har igennem forløbet tilegnet mig værdifulde værktøjer og større indsigt.”

Charlotte Kammersgaard
………………………………………………………………………………..

”Tusind tak for den fremragende udvikling du har være med til at starte for mig.
Efter et forløb med Winnie har jeg virkelig udviklet mig personligt. Hun har værktøjer og teknikker som har hjulpet mig frem. Vi har i fællesskab dannet nye udfordringer til mig efter hver samtale. hvilket har medført til en følelse af at det går fremad.
Alt i alt har det været det hele værd. Winnie er en fremragende coach og kan virkelig anbefale hende.”

Frederik 16 år
……………………………………………………………………………….

“Jeg har lige afsluttet 10 sessioner med Winnie og wow, sikke et forløb! Jeg har lært virkelig meget om mig selv, men har så sandelig også lært en masse om hvordan jeg ændrer mønstre til det bedre og mere positive. Winnie har, hele vejen igennem, været super professionel og meget dygtig til at guide mig til at indse hvad jeg havde brug for, hvad jeg kunne ændre og at alt var helt som det skulle være. Jeg vil fortsætte med at arbejde med mig selv, og det er meget muligt at jeg vender tilbage til en slags opfølgning, senere hen. Jeg elsker at jeg nu er i stand til at kontrollere hvad jeg reagerer på, hvordan jeg reagerer og hvilke ting jeg egentlig bare kan give slip på, fordi jeg alligevel ikke kan kontrollere dem, men kun kan kontrollere den måde jeg reagerer. Der er en vis frihed i at være mere i kontrol, frem for blot at reagere negativt på verden og det den, nogle gange, smider efter mig.”

Heidi Mortensen, 42 år, social- og sundhedshjælper
……………………………………………………………………………….

“Jeg vil gerne sige dig tak, fordi du hjalp mig. Det lykkedes dig at etablere et trygt rum, hvor dét som stod frem, ikke var dig der udførte et job, men dig som en person, der faktisk oprigtigt ville hjælpe. Dig der kiggede mig i øjnene og blev ved med at se mig, selv om jeg til tider gerne ville stikke af. Dig der tog alle mine ting seriøst, selv om mine tanker havde bagatelliseret det, som jeg ville sige. Dig der pressede mig på tidspunkter, hvor andre ville have strøget mig med hårene.
Jeg har fået en større forståelse for mig selv; hvilke handlinger og tanker som føre til hvilke følelser og tilstande. Jeg har på den måde fået en større forståelse for mig selv, og er måske begyndt at anerkende mig selv lidt mere.
Jeg tager særligt de konkrete øvelser med mig, som vi har lavet. Øvelser som nu er puttet i kassen med værktøjer, som jeg kan tage op og derved hjælpe mig selv videre.
Jeg oplevede et forløb med Winnie, hvor jeg følte mig tryg og i gode og professionelle hænder. Et forløb hvor jeg blev set og taget alvorligt, men hvor jeg også blev udfordret på principper, vaner og opfattelser. Gennem Winnie fik jeg sparring, øvelser og nye perspektiver, der hjalp mig til at se mig selv og mine omgivelser på nye måder.”

Kvinde 27 år
……………………………………………………………………………….

“Du var meget nem at snakke med, og vi nåede hurtigt ind til sagens kerne – hvad jeg tumlede med, og hvordan jeg kunne arbejde med det. Jeg synes allerede, at jeg efter de første par sessioner havde fået gode værktøjer at arbejde med.
Jeg hviler mere i mig selv nu. Mine handlinger afspejler langt bedre, hvad jeg rent faktisk vil og har lyst til, mere end hvad jeg (tror jeg) burde gøre… Jeg handler mere fra hjertet end fra utallige analyser lavet i hjernen.
Coaching forløbet har været en meget lærerig proces. Det har givet mig en række værktøjer til at navigere mine valg og handlinger, så de afspejler den person, som jeg ønsker at være.”

Caroline 28 år, konsulent og junior engineer i medicinal industrien

……………………………………………………………………………..

“Det var måske ikke helt tilfældigt, at jeg fandt Winnie og indgik et coaching forløb med hende, og set både tilbage og fremadrettet, er det noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i lang tid.

Jeg fornemmede straks, at vi havde en god kemi og blev mødt af en stor forståelse for min situation. Selvom det nogle gange var hårdt at skulle erkende nogle ting under vores sessioner såsom mine udfordringer og sætte ord på det hele, følte jeg mig altid vel tilpas og mødt på halvvejen, da Winnie har den fantastiske evne til at føle sig forstået og godt tilpas samt at få folk til at åbne op og skabe tillid med det samme.

Noget af det jeg også rigtig godt kunne lide ved Winnie og hele coaching forløbet, var de udfordringer hun gav mig, der gjorde, at jeg både skulle se indad og tage stilling til nogle ting, som jeg måske ikke lige var vant til og på den måde få øjnene op for andre og nye perspektiver og muligheder. Udfordringerne hun gav mig, gjorde at jeg kunne holde fast i de ting, jeg havde sagt og lovet mest af alt mig selv, og “hjemmeopgaverne” var en både udfordrende men også meget sjov del af det hele.

Alt i alt har Winnie været fantastisk som både coach og menneske og kan virkelig varmt anbefale hende. Hun er både professionelt og erfaren som coach men også et åbent, imødekommende, rummeligt og helt igennem fantastisk menneske, der forstår at møde en, hvor man er og få det bedste frem i alle. Efter mit coaching forløb med Winnie har jeg fået en indsigt og en (selv)erkendelse af de ting, jeg gik og tumlede med, og hvor jeg følte, jeg var gået i stå og kunne ikke se fremad eller muligheder, har hun virkelig hjulpet mig videre. Som Winnie siger, har vi alle svarene i os selv, men nogle gange har vi brug for hjælp til at finde dem frem og et kærligt skub udefra til at komme videre og i den rigtige retning, og det kan man sige, at Winnie har givet mig på den bedst tænkelige måde.

Coaching forløbet overgik langt mine forventninger både med hensyn til håndteringen, hele forløbet og ikke mindst, hvad der kom ud af det hele og vil helt sikkert vende tilbage og kontakte Winnie igen, hvis jeg skulle få brug for det.

Tusinde tak.

Kærlig hilsen

Tanja”

Tanja Thøgersen, 40 år

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

“Kære Winnie.
Du var meget hurtig til at tune dig ind på, hvad der fyldte hos mig og hvordan vi kunne arbejde med det i hver session. Jeg har fået nogle quick wins, som giver store positive forandringer i hverdagen. Ikke mindst fordi du også delte af dine personlige erfaringer med f.eks. børn og konflikter, så jeg kunne spejle mig i dem.
Det at spejle mig og se mig selv udefra med dine neutrale, undersøgende og nysgerrige øjne er noget af det, der har givet mig mest. For det fik mig til at gå dybere ned og se på mine årsager til at handle som jeg gør og det har gjort det muligt for mig at stoppe den automatreaktion, jeg har og som nogle gange er uhensigtsmæssig både for mig og andre.
Tak for det.”

Elisabeth, 44 år, adm. direktør i kreativ virksomhed og enlig mor til to

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

“Først og fremmest tusind tak for de sessioner vi har haft.
Det har været en rutsjebane tur uden lige, fra at føle mig nede i kælderen, til at føle mig på verdens højeste bjerg og klar til alle udfordringer i livet.
Jeg har fået en indsigt og fokus omkring mig selv, som jeg ikke har oplevet før, jeg kæmper stadigvæk med nogle ting, men ved jeg er på rette vej.
Jeg føler mig bedre rustet til at håndtere problemer jeg ikke turde stå ved før, og udfordringer jeg troede jeg ikke kunne klare, men du har givet mig en indsigt i hvorfor jeg har gået og undveget ting i mit liv.
Jeg har fået mere selvtillid til at jeg kan klare udfordringer jeg ikke vidste var muligt, for første gang i mit liv, har jeg glædet mig og følt mig klar til at gå til eksamen, hvor resultatet var superb.
Det største og mest interessante, noget jeg fortæller både til venner og elever, og alle de steder jeg kan komme til det. Det er den oplevelse jeg havde med min nakke, hvor smerter / spændinger forsvandt ved hjælp af din coaching.
Du har været en kæmpe støtte igennem hele mit forløb, jeg ville ikke have opnået de resultater uden dig.
Du har vidst hvornår du skulle støtte, presse og guide mig, det har du gjort på din helt egen specielle unikke måde.
Af hjertet tusind tusind tak fordi du har været min coach.”

Asim Rashid
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

”Winnie har fungeret både som min mentor og sparringspartner på min coachforretning og har også været min coach på det personlige udviklingsplan. Winnie har virkelig motiveret og inspireret mig, ”tændt min ild” samt givet mig fornyet håb, når jeg var opgivende på min forretning. Hun har åbnet mine øjne for nye muligheder både på det professionelle og det personlige plan og har givet mig et kærligt ”skub”, når jeg har haft brug for det, og udfordret mig på en konstruktiv måde. Dette har været med til at flytte mig i den ”rigtige” retning i min egen selvopfattelse. Jeg har altid fået fornyet mod, inspiration, energi og handlekraft, når jeg har talt med Winnie på vores coachingsessioner. Og jeg er altid blevet i bedre humør efter vores samtaler, fordi Winnie altid er empatisk og sprængfyldt med energi og gå-på-mod.

Jeg kan virkelig give Winnie mine varmeste anbefalinger både, hvis du er på jagt efter en mentor/sparringspartner eller en seriøs og professionel lifecoach!”

Susanne, foreningskonsulent og coach

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

“Jeg var lidt skeptisk i forhold til at skulle coaches over telefonen. Men jeg blev positivt overrasket. Winnie formår med sin rolige og tillidsfulde stemme og coachingteknikker at opbygge en tæt og tryg relation via telefonen. Og det er utroligt fleksibelt blot at skulle ringe til en coach – jeg er ikke afhængig af at skulle møde op til en given location på et bestemt tidspunkt.

Hun har en unik evne til at lytte og stille de spørgsmål, som gør, at jeg virkelig har rykket ved de sider af mig, som jeg gerne ville ændre. Jeg fik med andre ord “det skub”, som jeg manglede for at kunne flytte mig derhen, hvor jeg gerne ville være. Jeg er gennem samtalerne med Winnie blevet bevidst om nye sider af mig selv og har fået en større selvindsigt. Det er spændende og utroligt at få et kig ind i ens eget DNA og kunne få det optimale ud af det.

Det er utroligt, hvor meget få samtaler kan rykke og give stof til eftertanke i hverdagen.

Hun formår at styre samtalen og sikre, at jeg fastholder fokus og når i mål med mine ønsker.

Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Winnie. Hun coacher med både hjerne og hjerte og det gør forskellen for mig.”

“Mette”

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

“Er du klar til forændring? Er du parat at gøre noget åt dine problemer?
Har du kraft til at kigge lit dyper ned i navlen?

Så vælger du Winnie som coach.
Efter et forløb med Winnie så har du flyttat dig i en eller anden rigtning.Det kan jeg garantere.
Winnie er varm og infølende men også insisterende og lige frem – på en god måde.
Og hun kan sit kram, hun har verktøj og teknikker som hjælper dig frem.

Skal jeg igen gå til coaching, så kommer jeg tilbage til Winnie.”

Anna Utzon
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

“Jeg er midt i mit forløb hos Winnie Strøm Schildknecht. Allerede nu, har jeg bevæget mig så meget og jeg troede faktisk ikke det var muligt. Jeg har søgt coaching hos Winnie, da jeg ikke rigtig helt ved hvilken retning mit liv skal tage og det hele er lidt rodet. Jeg har så mange muligheder og har følt mig meget i tvivl og forvirret. Winnie har spurgt og spurgt og vendt op og ned på mange ting, så jeg kunne se dem på en ny måde. Jeg ser også mig selv på en ny måde og det er en meget stor gave. Jeg glæder mig til mine sessioner med Winnie, også selv om det nogle gange er hårdt. Jeg vil varmt anbefale Winnie.”

Kvinde 24 år

error: Content is protected !!