1:1 coaching

Allerede under vores første session får du et langt større overblik og forståelse for hvorfor du har kontaktet mig. Du bliver skarpere på hvor du vil hen og hvad dit ønske egentlig er.

Som din coach, møder jeg dig lige præcis der hvor du er. Jeg vil spørge ind til dig, hvad du står for, hvad du er ude på, hvad er din bevæggrund og dine ønsker. Det er ikke sikkert du helt ved det når vi taler sammen første gang, men jeg støtter dig i din søgen og svaret er ikke nødvendigvis nemt at finde frem og du kan endda opleve, at det ændrer sig undervejs. Tvivl er et godt tegn, for det fortæller dig at der er noget vigtigt på spil.

Vi berører emner, der berører dig og vi har alle hver vores måde at håndtere svære emner på. Det kalder vi for mønstre. Jeg er stærk i at spotte dine særlige områder, både de unikke og kraftfulde og de der begrænser dig. Jeg guider og støtter dig gennem det hele.

Du vil opleve, at jeg forholder mig nysgerrig og undersøgende og at jeg udfordrer dig på den del af dine overbevisninger der lader til at hæmme dig. Jeg er overbevist om, at alt hvad du har brug for og nogensinde vil få brug for, har du allerede i dig. Det jeg hjælper dig med er, at få øje på det og skrue lidt på dine “knapper”, så du skaber balance og får adgang til en langt større del af dit potentiale.

Coaching er effektivt i alle henseender, hvad enten vi har opmærksomheden på parforhold, sundhed, arbejdsliv, uddannelse eller hvilken vej du vil vælge i livet. Måske har du en følelse af at noget mangler og at noget kunne være anderledes. Ganske ofte, overlapper disse områder hinanden.

At blive coachet er en dynamisk og aktiv proces også mellem vore sessioner, hvor du har hjemmearbejde, øvelser eller handlinger der støtter dig i processen. Vi arbejder grundlæggende  med at bryde dine begrænsende og uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger og udvide dig som menneske og skal vi lykkes med det, er praksis vigtig.

Alle coachingforløb er individuelle og sammen sporer vi os ind på hvad der fungerer bedst for dig.

Uanset årsagen til at du har valgt et forløb hos mig og uanset hvilket forløb du vælger, vil du opleve at blot det at give dig selv tid, hvor det kun handler om dig, dine drømme og dine mål, vil give dig øget motivation, større handlekraft og dybere indsigt. Det handler kun om dig.

Vores sessioner kan forløbe på flere måder.
Vi kan tage dem på telefonen eller en passende video-løsning, for eksempel Zoom. Overvej muligheden. Det er en yderst fleksibel måde at blive coachet på. Vi behøver ikke være samme sted, du skal blot have en telefon og et sted hvor der er ro. Og du kan have en coach der ikke bor tæt på dig. Vi kan mødes personligt i København NV og vi kan også tage vores session som en walk ‘n talk et sted der passer for os begge. Du er naturligvis også velkommen til at flexe mellem de forskellige muligheder.

Sessionerne kan foregå på dansk eller engelsk.

PRISER OG BETINGELSER
Jeg tilbyder en indledende, kortere samtale (altså ikke en egentlig session), hvor vi undersøger om coaching er det rette for dig og hvor du kan mærke om jeg er den rette coach. Denne er naturligvis gratis og absolut uforpligtende.
Du køber sessionerne i pakker. På den måde, er vi gensidigt committet over et længere forløb.

Sessioner af 60 minutters varighed
3 sessioner   2925,- + moms  (975,- + moms pr. session)
6 sessioner   5550,- + moms  (925,- + moms pr. session)
10 sessioner 8750,- + moms  (875,- + moms pr. session) 

For bookning eller spørgsmål, kontakt mig på 20971637, winnieschildknecht@hotmail.com eller brug kontaktformularen øverst til højre her på siden.

Der betales via MobilePay erhverv Myshop #93584 eller via bankoverførsel regnr.: 1436 kontonr.: 8896567471 Ved personligt møde, kan der ligeledes betales kontant ved sessionens start.

OBS: Betaling finder altid sted inden sessionen og pakker betales samlet. Afbud og ændring sker senest 24 timer inden vores aftale. I modsat fald, betales sessionen alligevel. Ved udeblivelse fra sessionen, betales sessionen alligevel.
Ved aflysning der skyldes mig som coach, tilbydes en ny session.

error: Content is protected !!