Coaching

Coaching er en professionel og ligeværdig samtale, hvor der åbnes op for indsigt, erkendelse og accept, brydning af begrænsende mønstre og dermed opdagelse samt forløsning af uudnyttet potentiale.

Coaching udfordrer blandt andet dine tankemønstre og overbevisninger, der ganske ofte er dem der forhindrer dig i at se dit potentiale, dine talenter og få det absolut bedste ud af dig. Coaching er baseret på et ultimativt positivt menneskesyn. Alt hvad vi har brug for, har vi allerede. Der er med andre ord ikke noget galt og ikke noget der skal ordnes. Coaching har specifik opmærksomhed på vores nutid og retning mod vores fremtid, mere end fokus på fortiden, omend fortiden naturligvis godt kan berøres. Coaching har ingen anden dagsorden end at styrke din proces.

Professionel coaching bruges af helt almindelige mennesker, der ønsker at udvikle sig på et eller flere områder og anvendes både af privatpersoner og virksomheder. Forløbets sammensætning, er altid individuelt og hvad der passer for lige præcis dig, taler vi om sammen.

Er du i tvivl om hvorvidt coaching er det rigtige for dig, tilbyder jeg en indledende samtale på 20-30 minutter, naturligvis helt gratis og uforpligtende.

error: Content is protected !!